Οι αιτήσεις του νέου ReGeneration Academy άνοιξαν!

04-11-2020


Το ReGeneration Academy for Digital Acceleration: Data Science Lab ΙΙ - powered by TITAN ανοίγει για δεύτερη φορά τις πόρτες του και καλεί τους επίδοξους data scientists να "ξεκλειδώσουν" σύγχρονες τεχνικές και νέα εργαλεία συλλογής, αποθήκευσης, μετασχηματισμού και οπτικοποίησης δεδομένων, αποκτώντας απαραίτητες δεξιότητες ώστε να ανταποκριθούν στην ανάγκη του σύγχρονου επιχειρηματικού κόσμου για data scientists και εξειδικευμένους επιστήμονες που διαθέτουν εφαρμοσμένη γνώση στους τομείς των δεδομένων (data-related industry fields), καθώς και κατανόηση του σύγχρονου θεωρητικού και πρακτικού υπόβαθρου του Business Intelligence (BI) που χρησιμοποιείται για την ερμηνεία των δεδομένων.


Οι αιτήσεις θα παραμείνουν ενεργές από τις 2 Νοεμβρίου έως και τις 23 Νοεμβρίου στις 12:00μ.μ. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους έως 29 ετών, με πτυχίο στα ακόλουθα γνωστικά πεδία: Πληροφορικής, Μηχανικών υπολογιστών, Προγραμματισμού, Μαθηματικών, Στατιστικής, Μηχανικών, Εφαρμοσμένων Μαθηματικών, Μεταπτυχιακών προγραμμάτων σχετικών με την επιστήμη των δεδομένων, με 0-3 χρόνια προϋπηρεσίας σε αντικείμενο συναφές με τις σπουδές και με συμμετοχή σε εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες. 

Σήμερα, μέσω του ReGeneration περισσότεροι από 1.600 νέοι έχουν βρει τη θέση εργασίας των ονείρων τους στις 600+ συνεργαζόμενες με το πρόγραμμα εταιρείες. Παράλληλα, έχουν παρακολουθήσει συνολικά περισσότερες από 230.000 ώρες εκπαίδευσης σε soft και hard skills, ενώ έχουν προσφέρει συνολικά πάνω από 17.500 ώρες εθελοντικής εργασίας.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τις προϋποθέσεις συμμετοχής μπορείτε να βρείτε εδώ, ενώ μπορείτε να επικοινωνείτε με την ομάδα του ReGeneration στο info@regeneration.gr για οτιδήποτε επιπλέον χρειαστείτε. 

H επιτυχία της 1ης Ακαδημίας μιλά από μόνη της! Τουλάχιστον 95% των αποφοίτων είναι ήδη τοποθετημένοι στην αγορά εργασίας. Διάβασε περισσότερα για την 1η Ακαδημία εδώ και κάνε την αίτησή σου για να είσαι ο/η επόμενος/η.