Δηλώσεις μαθημάτων εαρινού εξαμήνου ακαδ. έτους 2020-2021 Ανάληψη Διπλωματικών Εργασιών

17-02-2021


Ενημερώνουμε τους φοιτητές όλων των ετών των προγραμμάτων σπουδών ΜΠΤ και ΗΜΜΥ του Τμήματος ότι οι δηλώσεις μαθημάτων για το εαρινό εξάμηνο θα γίνουν ηλεκτρονικά (χρησιμοποιώντας τους κωδικούς τους) στη διεύθυνση https://students.uowm.gr από 22/2/2021  έως 5/3/2021. (Προσοχή!! Διαφέρει από την εγγραφή στα μαθήματα του eclass.uowm.gr).

Η δήλωση μαθημάτων είναι υποχρεωτική σε κάθε εξάμηνο σπουδών και απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στις εξετάσεις.

Προσοχή!!! Όταν κάνετε τη δήλωση των μαθημάτων σας μην ξεχνάτε να πατήσετε αποστολή, διαφορετικά η δήλωση δεν είναι έγκυρη. Μετά το τέλος της προθεσμίας υποβολής της δήλωσης δεν μπορείτε να κάνετε καμία αλλαγή. Θα πρέπει να κάνετε τη δήλωσή σας εγκαίρως προκειμένου να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας στις εξετάσεις. Έτσι θα αποφύγετε τα προβλήματα, από τυχόν δυσλειτουργίες του συστήματος, με τη δήλωση της τελευταίας στιγμής.

Σημειώνεται ότι δε θα δοθεί καμία παράταση.

Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα θα κατατίθενται στη Γραμματεία τα έντυπα Ανάληψης Διπλωματικών Εργασιών (επισυνάπτεται) από τους φοιτητές που πληρούν τις προϋποθέσεις, με τον τίτλο της εργασίας γραμμένο στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα, σύμφωνα με τον Οδηγό Σπουδών του Τμήματος.