Πρόγραμμα Επικουρικού Διδακτικού Έργου THMMY - Ιούνιος/Αύγουστος 2021

06-06-2021


Πρέπει να περιλαμβάνει 64 ώρες διδασκαλίας για κάθε διδάσκοντα, συνεπώς στις διαθέσιμές 3 εβδομάδες (1 Ιούνιο και 2 Αύγουστο) + 1 μέρα (31/8), δλδ 16 μέρες, προκύπτουν 4 ώρες μάθημα την ημέρα, που μπήκε σε δύο συνεχόμενα 2ώρα (ένα για κάθε μάθημα που έχετε αναλάβει).

 

Τα μαθήματα χωρίστηκαν μέσα στην μέρα, ώστε να μην υπάρχουν ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ μαθήματα στο ίδιο εξάμηνο (π.χ. το 2ώρο 11:00-13:00 υπάρχουν 3 μαθήματα, από 2ο, 4ο και 6ο εξάμηνο ΤΗΜΜΥ) και να είναι ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ για κάθε διδάσκοντα.

 

Το επικουρικό διδακτικό έργο παρέχεται υπό την επίβλεψη του διδακτικού προσωπικού (ΔΕΠ), που έχει αναλάβει την αυτοδύναμη διδασκαλία του κάθε μαθήματος. Συνεπώς, η οργάνωση της διδασκαλίας (ύλη, τμήματα, ανακοινώσεις στο eclass) θα γίνεται σε συνεννόηση με τον υπεύθυνο του μαθήματος.

 

Σύμφωνα με την πρόσκληση, μπορείτε να χωρίσετε τμήματα διδασκαλίας (π.χ. 2 τμήματα σε κάθε μάθημα, άρα κάθε τμήμα να κάνει 1 ώρα την ημέρα). Προφανώς για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να υπάρξει σχετική ανακοίνωση στο eclass του μαθήματος. Προσοχή, κάθε τμήμα πρέπει να έχει έως 30 άτομα. 

 

Επιπλέον, ΘΑ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ από τον ΕΛΚΕ για την διεξαγωγή των μαθημάτων, συνεπώς θα πρέπει να λαμβάνετε screenshot από κάθε διδακτικό 2ώρο, που να φαίνεται ο διδάσκοντας και η λίστα των φοιτητών που παρακολουθούν το μάθημα.