Δικαιολογητικά εγγραφής πρωτοετών φοιτητών

24-09-2020


Αγαπητοί/ές πρωτοετείς φοιτητές/τριες

Παρακαλούμε να διαβάσετε με προσοχή ολόκληρη την ανακοίνωση.

Έχετε ήδη ενημερωθεί για την έναρξη των ηλεκτρονικών εγγραφών στο Τμήμα εισαγωγής σας μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του Υπουργείου. Η συγκεκριμένη διαδικασία θα διαρκέσει ως τις 29-9-2020.

 Για την ταυτοποίησή σας και την ολοκλήρωση της εγγραφή σας στο Τμήμα θα πρέπει να προσκομίσετε τα ακόλουθα δικαιολογητικά (παρακαλούμε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή για να μην υπάρξει περίπτωση καθυστέρησης στην εγγραφής σας):

 ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

 1. Εκτυπωμένη και υπογεγραμμένη η αίτηση ηλεκτρονικής εγγραφής που υποβάλατε μέσω της εφαρμογής του Υπουργείου Παιδείας,

2.  Φωτοτυπία Απολυτηρίου Λυκείου (όχι επικυρωμένο),

3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (όχι επικυρωμένο)

4. Φωτοτυπία ταυτότητας (όχι επικυρωμένη),

5. ΑΜΚΑ φοιτητή (φωτοτυπία, όχι επικυρωμένη, του βιβλιαρίου ασφάλισης ή φωτοτυπία οποιουδήποτε άλλου δημόσιου εγγράφου, όπου φαίνεται ο ΑΜΚΑ),

 Τα παραπάνω δικαιολογητικά θα τα αποστείλετε ταχυδρομικά (και courier) ή θα τα προσκομίσετε οι ίδιοι ή εξουσιοδοτημένο από εσάς πρόσωπο στη Γραμματεία του Τμήματος  ως τις 30-9-2020 (σφραγίδα ταχυδρομείου).

(Διεύθυνση: Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, Γραμματεία Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών, Κ. Καραμανλή και Λυγερής, 50131, Κοζάνη).

Ενημέρωση για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας δια μέσου του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής θα προβεί σε συλλογή και επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα του/της φοιτητή/τριας που περιλαμβάνονται στα παραπάνω δικαιολογητικά, με σκοπό την εγγραφή σας στο Πανεπιστήμιο. Νομική βάση για την επεξεργασία αποτελεί η παράγραφος 1 στοιχείο β του άρθρου 6 του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 (λήψη μέτρων πριν από τη σύναψη σύμβασης) και η παράγραφος 1 στοιχείο ε του ίδιου άρθρου και το άρθρο 5 του ν. 4624/2019 (εκπλήρωση καθήκοντος που εκτελείται προς το δημόσιο συμφέρον ή κατά την άσκηση δημόσιας εξουσίας).

Ο/Η φοιτητής/τρια έχει δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα, διόρθωσης ανακριβών ή συμπλήρωσης ελλιπών δεδομένων, διαγραφής των δεδομένων αν δεν είναι πλέον απαραίτητα σε σχέση με τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν ή υποβλήθηκαν κατ’ άλλο τρόπο σε επεξεργασία ή αν αντιτίθεται στην επεξεργασία εφόσον δεν υπάρχουν επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι για την επεξεργασία, και περιορισμού της επεξεργασίας.

Για κάθε ζήτημα σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων σας μπορείτε να απευθύνεστε στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων, επικοινωνώντας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου dpo@uowm.gr.

Αν παρ’ όλα αυτά θεωρήσετε στο μέλλον ότι το ζήτημα που σας αφορά δεν έχει επιλυθεί, διατηρείτε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr).