Open DAY για το Νέο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο - 30.06.2021

28-06-2021


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Γραφείο Διασύνδεσης Σπουδών και Σταδιοδρομίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου σε συνεργασία με το  Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) "Ψηφιακές Υπηρεσίες Υγείας και Αναλυτική" διοργανώνει «Ημέρα Ενημέρωσης» (Virtual Open Day) την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021 στις 17:00.

☑️ Πρόκειται για μια διαδικτυακή παρουσίαση με σκοπό τη γνωριμία και την ενημέρωση για το Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Ψηφιακές Υπηρεσίες Υγείας και Αναλυτική"με έδρα το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεματικής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου σε συνεργασία με το Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου και το Tμήμα Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

☑️ Απευθύνεται στους/στις υποψηφίους/ες φοιτητές/τριες που ενδιαφέρονται να κάνουν αίτηση στο Διιδρυματικό  Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Ψηφιακές Υπηρεσίες Υγείας και Αναλυτική",  για το ακαδ. έτος 2021 – 2022 (https://mschealth.dit.hua.gr).

☑️ Η συμμετοχή είναι δωρεάν ωστόσο είναι απαραίτητη η εγγραφή στην ηλεκτρονική φόρμα  προκειμένου να σταλεί ο σύνδεσμος της εκδήλωσης.