ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ - ΑΝΑΛΗΨΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΗΜΜΥ ΚΑΙ ΜΠΤ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2022-2023

08-03-2023


   

 

 

      ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Δηλώσεις μαθημάτων εαρινού εξαμήνου ακαδ. έτους 2022-2023

Ανάληψη Διπλωματικών Εργασιών

Ενημερώνουμε τους φοιτητές όλων των ετών των προγραμμάτων σπουδών ΜΠΤ και ΗΜΜΥ του Τμήματος ότι οι δηλώσεις μαθημάτων για το εαρινό εξάμηνο θα γίνουν ηλεκτρονικά (χρησιμοποιώντας τους κωδικούς τους) στη διεύθυνση https://students.uowm.gr από 8/3/2023 έως 22/3/2023. (Προσοχή!! Διαφέρει από την εγγραφή στα μαθήματα του eclass.uowm.gr).

Με απόφαση της Συνέλευσης Τμήματος αρ. 93/6-3-2023, ο αριθμός των μαθημάτων που μπορούν να δηλωθούν ανεξαρτήτως εξαμήνου φοίτησης είναι έως 11 μαθήματα. Επίσης, οι επί πτυχίω φοιτητές θα έχουν το δικαίωμα να δηλώσουν μέχρι 11 μαθήματα το εξάμηνο, συμπεριλαμβανομένων και των μαθημάτων  της επί πτυχίω εξεταστικής.

Η δήλωση μαθημάτων είναι υποχρεωτική σε κάθε εξάμηνο σπουδών και απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στις εξετάσεις.

Προσοχή!!! Όταν κάνετε τη δήλωση των μαθημάτων σας μην ξεχνάτε να πατήσετε αποστολή, διαφορετικά η δήλωση δεν είναι έγκυρη. Μετά το τέλος της προθεσμίας υποβολής της δήλωσης δεν μπορείτε να κάνετε καμία αλλαγή.

Σημειώνεται ότι δε θα δοθεί καμία παράταση. Οι φοιτητές θα πρέπει να κάνουν τη δήλωσή τους εγκαίρως προκειμένου να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις. Έτσι θα αποφύγουν τα προβλήματα, από τυχόν δυσλειτουργίες του συστήματος, με τη δήλωση της τελευταίας στιγμής.

Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα θα κατατίθεται στη Γραμματεία το έντυπο Ανάληψης Διπλωματικών Εργασιών (επισυνάπτεται) από τους φοιτητές που πληρούν τις προϋποθέσεις, με τον τίτλο της εργασίας γραμμένο στην Ελληνική και στην Αγγλική γλώσσα, σύμφωνα με τον Οδηγό Σπουδών του Τμήματος.