Ενημερωτική εκδήλωση- εργαστήριο με τίτλο "Συζητώντας για το φαινόμενο της εξάρτησης: Μύθοι, πραγματικότητες και δυνατότητες αντιμετώπισης των προβλημάτων εξάρτησης"

17-03-2023


Η ΔΟ.ΨΥ.Σ.Υ. σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας του ΑΠΘ – ΟΚΑΝΑ διοργανώνει μια ενημερωτική εκδήλωση- εργαστήριο με τίτλο "Συζητώντας για το φαινόμενο της εξάρτησης: Μύθοι, πραγματικότητες και δυνατότητες αντιμετώπισης των προβλημάτων εξάρτησης". Κύριοι εισηγητές θα είναι ο κος Σωτήρης Λαϊνάς, Ψυχολόγος, MSc, PhD, Αναπλ. Επιστημονικός Υπεύθυνος Προγραμμάτων Προαγωγής Αυτοβοήθειας και η κα Βαλεντίνα Δημητριάδου, Ψυχολόγος, MSc, Στέλεχος Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Πέμπτη 23/3/2023 στις 10.30 – 13.00.

Θα βρείτε την ανακοίνωση και την αφίσα στο ακόλουθο link: https://myfeo.uowm.gr/anakoinoseis/enimerotiki-ekdilosi-ergastirio-quot-syzitontas-gia-to-fainomeno-tis-exartisis-mythoi-pragmatikotites-kai-dynatotites-antimetopisis-ton-provlimaton-exartisis-quot/