ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
Η εξυπηρέτηση για την έκδοση των Πιστοποιητικών/Βεβαιώσεων θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο μέσω της Ηλεκτρονικής Γραμματείας του Τμήματός σας, με τον ιδρυματικό λογαριασμό του φοιτητή/ φοιτήτριας.

Γενικά


Οι ομάδες μας


 • IEEE Student Branch


  IEEE

  Το IEEE Student Branch είναι ο πρώτος κλάδος που σχηματίστηκε στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας και ο 6ος στην Ελλάδα. Δημιουργήθηκε το έτος 2010. Στόχος του να ενισχύσει την τεχνολογική αίσθηση και τις ικανότητες των φοιτητών μέσω διαφόρων δραστηριοτήτων, όπως διαγωνισμοί, διασκέψεις και εκθέσεις.

  Ιστοσελίδα
 • Hyperion Robotics


  Hyperion

  Η Hyperion Robotics είναι η ομάδα ρομποτικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Ιδρύθηκε το 2014, με πρωταρχικούς στόχους την έρευνα και την συμμετοχή της σε παγκόσμιους διαγωνισμούς του αντικειμένου.

  Ιστοσελίδα
 • ASPiRE


  ASPiRE

  Η ομάδα ASPiRE (Aerospace Research Engineering) ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2017 από ένα σύνολο φοιτητών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Πλέον αποτελεί την επίσημη ερευνητική ομάδα αεροδιαστημικών εφαρμογών του πανεπιστημίου.

  Ιστοσελίδα
 • Game Development


  Games

  Η ομάδα Ανάπτυξης ψηφιακών παιχνιδιών "SPINNING TOP STUDIOS" του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας ιδρύθηκε το 2017. Σκοπός της ομάδας είναι η ανάπτυξη ψηφιακών παιχνιδιών για την ανάπτυξη γνώσεων και δεξιότητων στον τομέα αυτό.

  Ιστοσελίδα
 • Security Team


  Security

  Η ομάδα Security Team του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας ασχολείται με την έρευνα, μελέτη και υλοποίηση μοντέρνων συστημάτων και τεχνικών ψηφιακής ασφάλειας με στόχο την αντιμετώπιση σύγχρονων απειλών και την προστασία υποδομών και δικτύων.

  Ιστοσελίδα
 • Περισσότερες ομάδες του UοWM


  IEEE

  Στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας δραστηριοποιούνται και άλλες πολιτιστικές,θεματικές ομάδες και Σύλλογοι επισκευτείτε την σελίδα για να μάθετε περισσότερα

  Ιστοσελίδα

ΕπικοινωνίαΚαραμανλή & Λυγερής,
Κοζάνη, Τ.Κ. 50131

ece(at)uowm(dot)gr

24610 56500
24610 56502
24610 56504

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Στείλτε μας μήνυμα