ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ 2023-2024

10-10-2023


Καλούνται οι φοιτητές/φοιτήτριες που ενδιαφέρονται να αναλάβουν Ειδική Εργασία για το χειμερινό εξάμηνο 2023-2024, μέχρι και την Κυριακή 22 Οκτωβρίου:

  1. Να εγγραφούν στο eclass στο σχετικό μάθημα.
  2. Να διαβάσουν τον κανονισμό του μαθήματος.
  3. Να δηλώσουν, μέσω της λειτουργίας "Μηνύματα" του eclass, τα θέματα (από τα διαθέσιμα) που τους/τις ενδιαφέρουν, με σειρά προτίμησης. Δε χρειάζεται να γίνεται κοινοποίηση των μηνυμάτων στους υπόλοιπους χρήστες.
  4. Σε περίπτωση που κάποιος/κάποια επιθυμεί ένα θέμα που δεν εμφανίζεται στη λίστα με τα προτεινόμενα, θα πρέπει πρώτα σε συνεννόηση με το αντίστοιχο μέλος ΔΕΠ να αποσταλεί η περιγραφή του θέματος για να ανανεωθεί η λίστα του eclass και, στη συνέχεια, να το δηλώσει ο φοιτητής/η φοιτήτρια, όπως περιγράφεται στο (3).

Η πρώτη ανάθεση των θεμάτων, η οποία γίνεται ενιαία και όχι από το κάθε μέλος ΔΕΠ ξεχωριστά, θα ανακοινωθεί μετά τις 22 Οκτωβρίου. Η παραπάνω διαδικασία ακολουθείται και στην περίπτωση ανάληψης Ειδικής Εργασίας σε δεύτερο χρόνο, κατά την υπόλοιπη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους, για νέα θέματα εργασιών ή θέματα που δεν έχουν ήδη ανατεθεί.