Νέα Δράση ΜΥΦΕΟ_Επόμενη συναντήση της Λέσχης Βιβλίου 29 Μάρτιου

26-02-2024


Στο πλαίσιο λειτουργίας της Δομής Ψυχολογικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΔΟ.ΨΥ.Σ.Υ.) της Μονάδας Υποστήριξης Φοιτητών Ευπαθών Ομάδων (ΜΥΦΕΟ) του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Π.Δ.Μ.), η οποία χρηματοδοτείται από το Έργο «Ψυχολογική και Συμβουλευτική Υποστήριξη Ανθρώπινου Δυναμικού ΠΔΜ (κωδ. rescom: 81081)», ανακοινώνουμε την διοργάνωση μιας νέας συνάντησης της «Λέσχης Βιβλίου» για τον μήνα Μάρτιο.
Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα θα συναντηθεί την Παρασκευή 29/3/2024 στις 11 π.μ. με 1 μ.μ. στο Αναγνωστήριο της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, που βρίσκεται στη ΖΕΠ Κοζάνης.
Το βιβλίο, το οποίο θα συζητηθεί είναι «Το όνειρο ενός γελοίου ανθρώπου. Λευκές Νύχτες» του Ρώσου συγγραφέα Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι. Το βιβλίο περιλαμβάνει δύο ιστορίες.

Δηλώστε συμμετοχή στο email: myfeo.psy.koz@uowm.gr


Η δράση υποστηρίζεται από τη Διεύθυνση Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

 

Τίτλος Ομάδας: «Λέσχη Βιβλίου»
Βιβλίο:

«Το όνειρο ενός γελοίου ανθρώπου. Λευκές Νύχτες» του Ρώσου συγγραφέα Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι. Το βιβλίο περιλαμβάνει δύο ιστορίες.

Λίγα Λόγια Για
την Ομάδα

Η ομάδα αυτή έχει ως στόχο την κοινωνικοποίηση και τη σύνδεση των φοιτητών/τριών με την ακαδημαϊκή κοινότητα αλλά και την ευαισθητοποίηση τους σε κοινωνικά ζητήματα και σε ζητήματα ψυχικής υγείας μέσα από τη μελέτη βιβλίων και την ανταλλαγή απόψεων πάνω σε αυτά.

Πότε και Πού:

Παρασκευή 29/3/2024 στις 11 π.μ. με 1 μ.μ. στο Αναγνωστήριο της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, που βρίσκεται στη ΖΕΠ Κοζάνης.

Διοργανώτρια &
Συντονίστρια:

Σεψά Ελπίδα- Ψυχολόγος ΔΟ.ΨΥ.Σ.Υ. Κοζάνης